Te koop

Wij zijn op zoek naar panden!

Welkom op onze aanbodpagina. Als startende onderneming hopen we u hier snel van een uitgebreid aanbod aan panden te voorzien. LVV is dus dringend op zoek naar panden te koop en te huur voor haar klanten in de regio waar ze actief is.

We merken dat panden in Oosterzele en nabij gelegen gemeentes zeer gegeerd zijn op dit ogenblik omwille van de bereikbaarheid maar daarnaast ook het landelijk karakter die deze gemeentes te bieden hebben. Ook de andere trekpleisters in de Vlaamse Ardennen zijn geen onbekend terrein voor ons en beschikken over de nodige troeven.

Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren, indien u overweegt om uw eigendom in de nabije toekomst te verkopen of indien u graag een idee heeft over wat uw woonst exact waard is. Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling van uw pand.

Waarom LVV Vastgoed een toegevoegde waarde is voor de verkoop van uw woning?

  • Samen hebben we meer dan 40 jaar ervaring in vastgoedrecht, ondernemerschap en de verkoop en verhuur van residentiële woningen.
  • Bij ons heeft u 1 contactpersoon. Onze persoonlijke en hartelijke aanpak zorgt voor een vlotte afhandeling.
  • Door onze lokale verankering beschikken we over een uitgebreid netwerk in uw streek.
  • Vertrouwen is belangrijk. Geen gladde praatjes of vage voorwaarden bij ons, wel eerlijkheid en transparantie. We verkopen en verhuren alsof het voor onszelf is.

Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten.