REF: TK - Drijhoek 17

Landelijk en rustig gelegen woning met grote tuin, binnenkoer en garage!

Drijhoek 17

Woning Te koop

AFSPRAAK MOGELIJK OP BEZOEKDAG ZATERDAG 24 SEPTEMBER 2022! Bezoek enkel na voorafgaande afspraak op 09/310.66.01 of via lisa@lvv-vastgoed.be
In het landelijke Lierde en omgeven door groen treffen we deze halfopen charmante woning, gelegen op een perceel van 728 m²! Mits de nodige opfrissing/renovatie maakt u hier een prachtige woning van!
De indeling van de woning gaat als volgt. Bij het betreden van de woning komen we in de leefkeuken met eetplaats. De lichtrijke keuken heeft een mooi zicht op de tuin.
Verder situeert zich op het gelijkvloers een ruime leefruimte (opgedeeld in twee ruimtes).
Op de eerste verdieping bevinden zich twee volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad, lavabomeubel en een toilet. De zolder is toegankelijk via een zolderluik.
Verder beschikt de woning over een kelder, een schuurtje/berging/ polyvalente ruimte van 18 m² die kan gebruikt worden als wasplaats of extra slaapkamer/bureel (na renovatie), een ruime binnenkoer (eventueel om extra wagens te parkeren) en een garage met sectionaalpoort. Gelegen op 1 km van station, 1,5 km van school, winkels, sport en culturele infrastructuur. Ook is er een vlotte verbinding met belangrijke invalswegen.
De troef van deze woning is ongetwijfeld de grote en groene tuin met terras en tuinhuis. U kan er niet alleen genieten van de rust, ook voor de kinderen is dit een echt paradijs!

Praktische informatie

Beschikbaarheid
Bij akte
Perceeloppervlakte
728 m²
Woonoppervlakte
120 m²
Slaapkamers
2
Slaapkamer 1
17 m²
Slaapkamer 2
10 m²
Keuken
Ja
Keuken oppervlakte
23 m²
Badkamers
1
Woonkamer
30 m²
Toiletten
1
Terras
Ja
Garage
22 m²
Parking buiten
Ja
Berging
18 m²
Zolder
Ja
Kelder
Ja

Technische en wettelijke informatie

Energiebron
CV op stookolie
Rechterlijke of bestuurlijke maatregel
Neen
Voorkooprecht
Neen
Verkaveling
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Geïnventariseerd erfgoed
Neen
EPC waarde
832
EPC categorie
F
EPC referentie
20220901-0002664351-RES-1
Bestemming
Agrarisch gebied
€ 235.000